Prvič pred oltar pri 99 letih

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Po skoraj stoletju iskanja si je dolgoletni samec končno našel nevesto. Devetindevetdesetletni Gilbert Herrick je namreč pred kratkim prvič postal mladoporočenec.
Oglej si celoten članek

Američan Gilbert Herrick je šele pri 98 letih našel svojo dušo dvojčico in jo nato leto kasneje popeljal pred oltar. Svojo ženo, 86-letno Virginio Hartman je spoznal lani na hodniku doma za ostarele, kjer oba živita. Zatem ko sta začela romanco, sta zaprosila za skupno sobo, vendar je to po predpisih doma za ostarele možno le, če sta poročena.

Virginia ga je nato zaprosila, on pa je pristal. Poročila sta se 6. junija v domu za ostarele v krogu prijateljev, družine in osebja. Glede medenih tednov sta se sicer šalila, da bi pobegnila na Fidži, vendar sta ugotovila, da ne bi bilo tako preprosto oditi iz doma brez dovoljenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.