Prvič v kopalkah po nosečnosti

Foto: Flynet miranda kerr Foto: Flynet miranda kerr Foto: Flynet miranda kerr
Manekenka in partnerica Orlanda Blooma, prelepa Miranda Kerr, se je le sedem mesecev po rojstvu sina na modni stezi sprehajala v kopalkah.
Oglej si celoten članek

"Ob vrnitvi na modne steze sem malce nervozna, saj sem pred le sedmimi meseci rodila sina," je povedala Miranda. "Prvič po porodu bom v kopalkah pred šeststotimi ljudmi," je potožila, vendar lepotico, več kot očitno, nima kaj skrbeti.

Modna revija je potekala v Mirandini rodni Avstraliji, prvič pa je v mamino domovino potoval tudi mali Bloom. "To je Flynnov prvi obisk Avstralije in že dokazuje, da je pravi šarmer. Ima odličen značaj. Zelo topel in privlačen otrok je in pravi mali zapeljivec," je izdala manekenka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.