Psa hotela poslati kar po pošti

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: Shutterstock)
Neka Američanka je hotela na 1.770 kilometrov dolgo pot poslati mladega psička. Zapakirala ga je v škatlo in ga poskušala iz Minneapolisa kot darilo za rojstni dan poslati v Atlanto.
Oglej si celoten članek

Stacey Champion je na škatlo zapisala: "To je darilo za tvoj 11. rojstni dan." Ko je paket predala poštnim uslužbencem, jim je pojasnila, da morajo biti s paketom previdni, saj je v njem "občutljiva vsebina". Dodala je še, da jim ni treba skrbeti, če bodo iz nje prihajali glasovi, saj je vanjo dala robota.

 

A k sreči je paket nekemu poštnemu uslužbencu postal sumljiv. Iz škatle je namreč zaslišal cviljenje in praskanje, zato je škatlo hitro odprl in iz nje rešil štirimesečnega psička. Glede na to, da bi dobro zapečatena pošiljka do naslovnika potovala skoraj dva dni, bi psiček v njej zagotovo umrl.

 

"Pomislite, kakšno travmo bi doživel otrok, ko bi odprl rojstnodnevno darilo in v škatli našel mrtvega psička," je bila šokirana predstavnica policije Angela Dodge. Nepremišljeno Američanko zdaj čaka zagovor pred sodnikom zaradi okrutnosti do živali. Mladega psička Guessa pa so odpeljali v zavetišče za živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.