Psa lomita valove

Foto: Žurnal24 Čokoladni labradorec obvlada deskanje.
Ko psa peljete na sprehod po plaži in mu v morje vržete žogico pričakujete, da bo nazaj vaš ljubljenček priplaval. Vendar pa vas lahko tudi preseneti in do vas pride kot profesionalen deskar.
Oglej si celoten članek

Na podoben način je Mark Berry ugotovil, da njegova labradorca Branston and Pickle namesto žogic potrebujeta desko za srfanje.

Sedaj si psa delita dva metra dolgo desko in lomita valove, še bolje kot njun lastnik, modni forograf Berry. Berry se samo čudi kako sta labradorca lahko tako dobra. Pomoč potrebujeta le pri startu, ko ju porine med valove, potem pa se z njimi borita sama.

Nad deskanjem sta psa tako navdušena, da si na sprehode sploh ne želita več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.