Psa razvajajte s puranjo sladico

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Doma narejeni priboljški so slastni in zdravi. S kosmatincem preizkušajte recepte.
Oglej si celoten članek

Pol kilograma mletega puranjega mesa, žlica olivnega olja, dve žlici naribanega parmezana, dve žlici nasekljanega peteršilja in nariban korenček. To so sestavine za puranje priboljške, ki jih lahko svojemu kosmatincu pripravite doma, pravi urednica spletnega časopisa Žverce Andreja Šober.

Z dobljeno maso prekrijte dno pekača, ki ste ga obložili z aluminijasto folijo. Pecite pri 90 stopinjah Celzija dve uri, nato maso razrežite na manjše koščke, obrnite in pecite še od eno do dve uri, dokler se popolnoma ne izsušijo,” razlaga. Priboljški so uporabni do enega tedna, seveda če bodo toliko časa zdržali. Sestavine lahko prilagodite željam psa, priboljški pa so primerni predvsem za pse, ki imajo alergije na žita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.