Psa zbil avto, v odbijaču prepotoval 400km

Foto: Profimedia pes v odbijaču Foto: Profimedia pes v odbijaču Foto: Profimedia pes v odbijaču Foto: Profimedia pes v odbijaču Foto: Profimedia pes v odbijaču Foto: Profimedia pes v odbijaču
Na kitajski avtocesti je avto bil zapuščenega psa, ki je nesrečo preživel in se v odbijaču peljal še 400 kilometrov.
Oglej si celoten članek

Kuža, ki ga je na kitajski avtocesti zbil avto, se je izognil najhujšemu izidu prometne nesreče. Kosmatinec je nesrečo preživel, saj je v trenutku udarca zagozdil v sprednji odbijač in tam ostal še naslednjih nekaj ur, saj je tako prepotoval kar 400 kilometrov.

Čeprav je lastnik avtomobila vedel, da je pes nesrečno pristal v odbijaču, se je odločil, da bo pot nadaljeval, saj je menil, da je psa pretežko odstraniti. Najprej je mislil, da je pes mrtev, a je kasneje slišal jokajoče zvoke in ustavil ter rešil svojega prijatelja. Kasneje se je voznik odločil usmiliti psa in zdaj sta postala najboljša prijatelja. Pes je v njem videl rešitelja, lastnik vozila gospod Zhang pa pravi, da ju je združila usoda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:06 4. April 2015.

    Ljubi bog! Pa kaj je pisec tega članka (pravzaprav skrpucala!) sploh končal osnovno šolo??? Po napisanem tega zagotovo ni možno …

  • 13:18 4. April 2015.

    pravljica ali kaj ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.