Psi na Facebooku

Foto: Žurnal24 Naj vsi moji prijatelji vidijo, kako sem lep in mladosten! (Foto: Shutterstock) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Navezani na Facebook in še malo bolj navezani na svojega psa? Potem ima morda tudi vaš kuža Facebook. Ali Twitter. Ali pa Facebook in Twitter in mogoče še elektronski naslov.
Oglej si celoten članek

In to še ni vse. Morda mu je všeč tudi Youtube? Svoje dogodivščine deli na Flickru? Pasje življenje se vztrajno seli na družabna omrežja. V ZDA so naredili miniraziskavico med nekaj več kot štiristo lastniki psov. Cilj raziskavice je bil ugotoviti, kako "prisotni" so psi na družabnih omrežjih in kako je vse skupaj povezano tudi z navadami pasjih lastnikov. Zato se ne čudite več, če si vaša prijateljica na Facebooku dopisuje s svojim psom. Nekaj rezultatov omenjene raziskave pa poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.