Psička Bonnie noče jesti sama

Posvojena psička se je navezala na svojega novega brata. Ker ne mara jesti sama, poskrbi, da sta vedno eden ob drugemu.
Oglej si celoten članek

Psičko Bonnie so lastniki posvojili iz zavetišča in takoj k so jo pripeljali domov se je neverjetno navezala na drugega psa Clyda. Vsakič, ko jima postrežejo s kosilom, Bonnie poskrbi, da jesta skupaj. Četudi jima lastnik skodelice postavi na čisto drug del kuhinje, Bonnie vzame svojo in jo odnese ob bok Clydu.

Bonnie so posvojili iz Puerto Rica, kjer je bila vsa shirana najdena na ulici. Na srečo ji nikoli več ni treba skrbeti, ali bo lačna ali ne. Zdaj je njena edina skrb, da kosilo poje v družbi in ne sama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.