Punči, v Kinu Šiška bo gorelo

Foto: Žurnal24 Alexander Hacke je znan kot basist zasedbe Einstürzende Neubauten in glavni lik
Na odru ljubljanskega Kina Šiške bo od 21. ure dalje gorelo. Na odru se bodo namreč iskrili Alexander Hacke, Chris Hughes, Danielle de Picciotto, Julee Cruise, Kid Congo Powers in Khan.
Oglej si celoten članek

Najprej bosta svoj novi album Hitman's Heel predstavila Alexander Hacke in Danielle de Picciotto v spremstvu bobnarja Chrisa Hughesa.

Sledil jim bo solo set Khana, čigar glasbena kariera sega več kot 15 let v preteklost. Pridružila se mu bosta Kid Kong Powers, mehiški Američan druge generacije, in Julee Cruise, vokalistka s pretresljivim, eteričnim glasom, s katerima bo Khan predstavil material, kompiliran na albumu San Jose.

Še preden pa bo vsega konec, pisana druščina obljublja še skupen komad ali dva.

Cena vstopnice je 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.