Punk moda, ki pritegne

Foto: Žurnal24 Kolekcija Vivienne Westwood ostaja provokativna. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Berlinski teden mode je zaznamoval utrip celega mesta. Oblikovalci so predstavili svoje kolekcije za pomlad in poletje 2009. Kontraverzno in izzivalno.
Oglej si celoten članek

Berlinski teden mode je zaključila razigrana pankerka Vivienne Westwood s svojo izzivalno kolekcijo za pomlad in poletje 2009, ki jo je poimenovala Anglomanija. Vedno provokativna britanska modna oblikovalka je tokrat poglede pritegnila z živahnimi svilenimi kosi, ki so namenjeni predvsem mlajšim.

 

Preberite še:

Sprehod po podzemni železnici
Svoj alternativni pogled na modo pa je na Berlinskem tednu mode izrazilo tudi enajst mladih berlinskih oblikovalcev, ki so dogajanje preselili na ulice. Modeli so ulično modo tako že tretje leto zapored prikazali tam, kamor spada. Na berlinsko podzemno železnico.

Nekaj najbolj izzivalnih utrinkov iz Berlinskega tedna mode si poglejte v galeriji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.