Puppetzi tudi plešejo

Foto: Žurnal24 (Foto: Alen Zulić)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Rock skupina Puppetz se je z novim singlom Dance, Dance postavila ob bok velikim slovenskim glasbenikom.
Oglej si celoten članek

Pesem je v primerjavi s predhodnimi singli "rock lutk" pozitivnejša in bolj melodična. Za "plesno" pesem so Puppetz že posneli videospot, v katerem bo mogoče videti talentirane plesalke Jay Dance Studia.

Novi single govori o nas samih in mlajši generaciji nasploh – počutimo se kot vojaki v celofanu, sumoborci v dnevni sobi, hodimo po zraku, skratka smo drugačni, nori, ne spadamo vedno v situacije, kjer se znajdemo, a vendar v njih ne obupujemo, raje plešemo. Jemljemo stvari pozitivno. Dance, dance!
Puppetz o pesmi Dance, Dance

"Ker smo z glasbo naredili korak v novo smer, smo hoteli narediti enako tudi z videospotom. Želeli smo narediti drugačen koncept, sliko smo želeli še bolj približati glasbi. Pri tem smo se obrnili na ekipo Vizualis (Luka in Rok Stopar) iz Novega mesta, kjer smo skupaj z režiserjem Boštjanom Jeršetom oblikovali idejo za spot. Dekleta iz Jay Dance Studia pa so v vizualno podobo naše glasbe prinesla posebno energijo. Slika pove več kot tisoč besed, zato bomo zanimive detajle pustili za izid spota, lahko pa obljubimo, da bo to zagotovo naš najzanimivejši, najizzivalnejši in najprovokativnejši videospot doslej," so povedali Puppetz.

Puppetz imajo za sabo uspešno glasbeno kariero. Izdali so prvenec Forte balade, si priigrali drugo mesto na tekmovanju v Gradcu ter odigrali zavidljivo število koncertov.

Petčlanska skupina se je zaprla v studio RSL, kjer snemajo največje zvezde slovenske estrade (Dan D, Elvis Jackson, Siddharta ...) in se lotila ustvarjanja novega albuma, ki bo luč sveta ugledal naslednje leto.

Videospot si lahko ogledate v zavihku video.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.