Puppetzi z novim singlom

Foto: Žurnal24 Puppetzi bodo ta petek nastopili v ljubljanski Cvetličarni s skupino Siddharta n

Your browser doesn’t support HTML5 video

Novomeška skupina Puppetz po singlu Dance, dance prihaja z novim singlom Gledališče sanj.
Oglej si celoten članek

Zasedba Puppetz po singlu Dance, dance znova preizkuša meje drugačnosti in z novim singlom Gledališče sanj dokazuje, da niso muhe enodnevnice, temveč skupina, ki ustvarja nove smernice v našem prostoru.

 

"Puppetz se ne bojimo sprememb, saj so spremembe edina stalnica v našem življenju. Prišel je čas, ko je potrebno nekaj spremeniti in ločiti 'fake' stvari od realnosti. Sanje so super, problem se pojavi, če gre za narejene sanje, saj vse, kar je narejeno, slej ko prej zbledi. Sprememb se ne smemo bati, moramo jih izvajati," o novem singlu pravi pevec Bojan Pahljina.

Skupina je z ekipo Vizualis posnela tudi videospot, ki prihaja na televizijske ekrane konec tega meseca.

 

V zavihku video lahko prisluhnete zvokom novega singla Puppetzov. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.