Puranji hamburger

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ko si bodo vaši najmlajši naslednjič zaželeli hamburger, jim le ustrezite. Seveda jim ponudite bolj zdravo različico, ki jo doma pripravite sami.
Oglej si celoten članek

Sestavine:

Masa za paniranje:

Priprava:

  • Puranji zrezek potolčemo ter ga narežemo na majhne koščke (primerne za otroke). Solimo in popramo, malce začinimo ter posujemo z moko.
  • Pripravimo maso za paniranje: zmešamo nastrgano bučko, jajce in 2 žlici moke. V masi povaljamo koščke mesa.
  • V ponvi segrejemo olje, v njej pa na srednjem ognju popečemo koščke mesa, tako da se zlatorjavo zapečejo.
  • Razpolovimo žemljico, ki jo obložimo z listom solate, rezino paradižnika, malce kečapa in koščki puranjega mesa.

več receptov za hamburgerje poiščite tukaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.