Pustni dodatki za zombija

Foto: Žurnal24 Grozljive rokavice, Magic Baloni, 7,30 evra Foto: Žurnal24 Druga koža, Štamberger, 21 evrov Foto: Žurnal24 Erotični okovi, Vse za party, 24 evrov Foto: Žurnal24 Mini klobuček kostko, Magic shop, 6,70 evra Foto: Žurnal24 Druga koža, Rubikova kocka, Magic Baloni, 73,50 EUR Foto: Žurnal24 Hawai krilo, Magic Baloni, 14,60 EUR Foto: Žurnal24 Morski modrček, Magic Baloni, 3,20 EUR Foto: Žurnal24 Komplet za striptizerja, Magic Baloni, 5,90 evra
Med številnimi kostumi tudi druga koža, ki je kot nalašč osnova za letos verjetno najpopularnejšo pustno masko - zombija.
Oglej si celoten članek

Letos menda najbolj priljubljeni pustni lik – zombi ne bo popoln brez grozljivih, okostnjaških dlani, eleganco pa mu dodate s klobučkom. Ostržkov nos lahko letos uporabite še za katero aktualno pustno masko. Moškim, ki želijo popolno postavo, za pusta ne bo treba garati. Nadenejo si lahko že izdelano izklesano telo. Med pustnimi dodatki pa smo našli tudi erotične okove.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.