Pustolovščina z novembrsko filmsko sago

Foto: Kolosej Oropaj bogataša Foto: Kolosej Tintin in njegove pustolovščine: Samorogove skrivnosti Foto: Kolosej Trgovci s časom Foto: Kinodvor Stric Boonmee se spominja Foto: Kinodvor Liffe Foto: IMDb Delfinova zgodba 3D Foto: Kolosej Nesmrtni Foto: Željko Stevanič/IFP Stanje šoka Foto: Kolosej Koža, v kateri živim Foto: IMDb Policist Foto: Kolosej Somrak saga: Jutranja zarja - 1.del Foto: Kinodvor Poslednja postaja Foto: Kinodvor Skrivni strahovi na javnih krajih Foto: Kinodvor Irska pot Foto: IMDb Le kako ji to uspe?! Foto: Kolosej Muppetki Foto: Kolosej Polnoč v Parizu Foto: Kolosej Vesele nogice 2 Foto: Kinodvor Čarobno potovanje v Afriko
Filmske pustolovščine se nadaljujejo v jesen. November je kot nalašč za crkljanje na domačem kavču, ki ga lahko kakšen dan zamenjate za obisk kina in ogled uspešnic, ki na filmsko platno prihajajo ta mesec.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.