Putin pokazal svojo nežno plat

Foto: Žurnal24 Vladimir Putin se kita ni prav nič bal. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ruski premier Vladimir Putin je pokazal, da ima tudi nežno plat potem, ko je kitu nadel oddajnik, da ga bodo lahko spremljali njegovo gibanje, nato pa ga je še pomagal vrniti nazaj v vodo.
Oglej si celoten članek

Med potovanjem po ruskem Daljnem vzhodu je Vladimir Putin belugi po imenu Daša nadel oddajnik, s katerim bodo spremljali njeno gibanje, medtem ko so vso stvar nadzorovali znanstveniki, ki so bili poleg njega. "Saj nas ne bo pojedla, kajne?" se je med nadevanjem oddajnika pošalil Putin.

Preden je znanstvenikom pomagal Dašo vrniti v vodo, jo je še potrepljal po glavi in ji rekel: "Ne bodi jezna." Nato se je odpravil z ribami nahraniti ostale beluge, ki so se nahajale v bližini.

Do Putinovega srečanja z belugo je prišlo pri otoku Čalkov, ki je od ruskega mesta Habarovsk oddaljen 700 km. V tem mestu se je Putin v petek udeležil odprtja novega plinovoda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.