Rachel McAdams spala z nožem v roki

Foto: ER/FameFlynet Pictures
Foto: ER/FameFlynet Pictures
Igralka Rachel McAdams o neprijetni izkušnji, ki jo je doživela pri osemnajstih.
Oglej si celoten članek

Rachel McAdams je za revijo Stylist spregovorila o neprijetni in nevarni izkušnji, ki jo je doletela, ko je bila stara 18 let. Sama je odpotovala v Kostariko, kjer je po prihodu odkrila, da je njen hotel pogorel do tal. Prenočišče so ji ponudili prijazni Kostaričani, na žalost pa njena prva noč v tuji državi ni minila brez zapletov. "Neki moški so vso noč tolkli po mojih vratih. Spala sem z žepnim nožem v roki. Rekla sem si, da bom naslednji dan takoj odpotovala,“ je razkrila 36-letna zvezdnica.

Na srečo nihče ni vdrl v njeno sobo in ko se je naslednje jutro spet pokazalo sonce, je Rachel sklenila, da bo tam ostala še nekaj dni. "Bila sem panična in osamljena. O tem še nikoli nisem govorila ...Vidiš neverjetne stvari, ki jih ne moreš z nikomer deliti. Kljub temu sem prepričana, da je bilo to potovanje najboljša stvar, ki sem jo kdaj koli naredila. Postala sem pogumnejša in se naučila, da lahko preživim tudi z zelo malo stvari,“ je še dodala igralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.