Rad bi bil spet smešen

Foto: Žurnal24 Perry bo v situacijski komediji igral svojega vrstnika, ki je izgubil smisel za
Mr. Sunshine je situacijska komedija o krizi 40-letnika.
Oglej si celoten članek

Matthew Perry bo dobil svojo situacijsko komedijo, ki jo bodo snemali na ameriški televiziji ABC.

Scenarij zanjo si bo prijatelj Chandler pisal sam, zgodba komične serije Mr. Sunshine pa ni prav nič smešna. Moški, ki upravlja lokalni športni stadion v San Diegu, spozna, da se pri 40 letih ne more več zanašati na svoj šarm in smisel za humor.

Skupaj s Perryjem se bo za komičnost trudil režiser Zahodnega krila Tommy Schlamme. Kot je že oktobra povedal 40-letni igralec, pa smeha in resnosti ne bo manjkalo: "Trudimo se narediti nadaljevanko, ki bo zares smešna in se bo lahko hkrati dotaknila resnejših tem. Ideja je nastala zaradi čezmernega gledanja The British Office in želje, da bi bil spet smešen."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.