Rada gola vrtnari

Foto: Žurnal24
Igralka Alicia Silverstone ni nudistka, a rada se popolnoma gola predaja samoti na svojem vrtu.
Oglej si celoten članek
Alicia Silverstone je ena izmed redkih zvezdnic, ki ji golota tudi za kamero ni tuja. Pravi namreč, da rada obrezuje grmičke in kosi travo popolnoma gola. Vegetarijanka, ki se je gola slikala za zadnjo reklamno kampanjo organizacije PETA, razkriva, da ni na svetu nič boljšega kot to, da je sama na vrtu.

"Najbrž se je vse začelo, ko sem prvič vrtnarila. Bilo je neznansko vroče, tako da sem se čisto slekla. Prav tako se v bazen vedno vržem čisto gola. Zakaj bi si sploh nadela kopalke?" pravi in dodaja, da sama ni nudistka. Na velikem platnu se še nikoli ni slekla. "Ne želim si, da me slikajo golo. Če pa sem na vrtu, potem pa lahko."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.