Radijca sta se opravičila

Foto: Žurnal24 Je bil Russell šokiran, ker je bil poškodovan tudi njegov avto Lamborghini Galla
Po neokusni šali, ki sta si jo privoščila radijska zvezdnika, na BBC prihaja vedno več odzivov in kritik. Večinoma pozdravljajo potezo radiotelevizije, ki je radijca suspendirala.
Oglej si celoten članek

Londonski radijski škandal se nadaljuje. Potem ko sta si radijska zvezdnika Russell Brand in Jonathan Ross privoščila objavo okrutnih klicev, ki sta jih na telefonski tajnici pustila upokojenemu komiku Andrewu Sachsu, se na BBC še vedno usuva plaz odzivov. Javnost večinoma pozdravlja potezo radiotelevizije, da je radijca suspendirala. Brand je takoj nato dal odpoved, Ross pa se je opravičil.

BBC-jev direktor oddelka za glasbo Tim Davie in generalni direktor Mark Thompson sta odboru za nadzor programa (BBC Trust) predstavila poročilo o sporni objavi. Medtem je v redakcijo korporacije prišlo že 30.500 pritožb. Ljudje kritizirajo BBC, ker naj bi ukrepal zelo pozno.

Brand je zdaj povedal, da prevzema vso odgovornost za nesramno dejanje: "Ker radijske oddaje delam zato, da bi se ljudje smejali, se temu glede na incident zdaj odpovedujem. Vem, da me je zaneslo, žal na račun čustev čudovitega igralca in mladega dekleta." Njegovi kolegi so povedali, da je Brand delal dobre oddaje, zato jim je žal, da odhaja. Medtem je Ross izjavil: "Zelo mi je žal, posebej za nemir, ki sem ga z nepremišljenimi komentarji povzročil nedolžnim ljudem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.