Radijska voditelja spregovorila za javnost

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Michael Christian in Mel Greig, ki ju svet krivi smrti medicinske sestre Jacinthe Saldanha, sta dala prvi intervju.
Oglej si celoten članek

"Zelo dobro se spominjam trenutka, ko sem izvedela za novico, saj od takrat ves čas mislim samo še na to. Moje prvo vprašanje je bilo, ali je bila mati. Zelo hudo mi je za družino. Ne morem si predstavljati, kaj prestajajo," je za oddajo Today Tonight povedala Mel Greig, ki tako kot njen sovoditelj še vedno ne more verjeti, kaj se je zgodilo.

Oba sta v pogovoru poudarila, da si ne bi nikoli mislila, da bosta prišla do informacij. Predvidevala sta, da jima bodo takoj odložili slušalko. "Naglasi so bili obupni. Šala je bila ustvarjena tako, da se je že slišala neumno,“ je razložila Mel, ki med intervjujem ni mogla zadrževati solz. Michael pa je izpostavil, da s klicem nikomur nista želela nič žalega in da takšnega konca potegavščine prav nihče ne bi mogel predvideti.

Na vprašanje, kako gledata na kritike in grožnje, pa je Mel odgovorila: "Nič se ne more zgoditi, kar bi moje počutje lahko še poslabšalo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.