Radio Ekspres: Nagradna igra, ki je tudi dobrodelna

Foto: Arhiv radia
Foto: Arhiv radia
Na Radiu Ekspres, ki ga od konkurence loči največ glasbe iz 80-tih let in najboljši oldiji, tudi v letošnjih predprazničnih dneh poslušalce razveseljuje z nagradno igro, ki pa ima tudi dobrodelno noto.
Oglej si celoten članek

Na Radiu Ekspres so v praznični december vstopili z nagradno igro “En račun, dvojna sreča”. Z vsakim plačanim računom bodo praznike olajšali tudi marsikateri socialno ogroženi družini; našli jih bodo s pomočjo Anine zvezdice.

Med prejetimi računi opravljenih nakupov v trgovinah Spar in Interspar vsak dan ob 7., 9., 12. in 15. uri izžrebamo enega, ki ga najavimo v program. V kolikor nas pošiljatelj v času treh predvajanih pesmi pokliče, mu povrnemo polovico zneska računa,” pojasnjuje Brigita Potočki, voditeljica dopoldanskega programa Radia Ekspres.

S tem dejanjem izpolnijo prvi del sreče. Drugo polovico zneska bodo Ekspresovci namenili nakupu hrane, ki jo bodo ob koncu akcije predali Anini zvezdici. Ta bo na čelu z Ano Lukner zagotovo poskrbela, da bo hrana prišla v prave roke in da bo izpolnjen še drugi del nagradne akcije.

Največja sreča ekipe Radia Ekspres bo v čim več prejetih in plačanih računov, s čim višjimi zneski. Tako si bomo izpolnili in uresničili tudi naše praznične želje,” pove direktor Radia Ekspres Andrej Meglič, ki dodaja, da je odziv poslušalcev izjemen. “Tudi tokrat spoznavamo dobrodelnost naših poslušalcev, saj se nekateri odpovedo svoji polovici računa in znesek v celoti namenijo pomoči potrebnim.

Podrobnosti nagradne igre na tej povezavi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.