Ob tej gesti Pop TV-ja so se vsem orosile oči ...

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
One so žirijo ganile do solz, Branko pa njih …
Oglej si celoten članek

Medicinske sestre, ki so sinoči pele v polfinalni oddaji Slovenija ima talent, se sicer niso uvrstile v finale, jih je pa zato programski direktor in žirant šova Branko Čakarmiš počastil z dobrodelno gesto.  V imenu Pop TV je Društvu medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Maribor podaril 5.000 evrov v zahvalo in podporo za njihovo delo.  

Članice pevskega zbora La Vita, ki ga sestavljajo medicinske sestre iz Maribora, so sicer zapele Abbino uspešnico I have a dream in ganile vse prisotne. Lado Bizovičar se je celo pošalil, da bi vsaki izmed njih pritisnil poljubček, a da upa, da se ne srečajo v njihovi službi. 

V finale šova sta se včeraj sicer uvrstili plesalki, Suzana s hčerko Julijo

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:15 29. November 2021.

    Lepa gesta POP TVja pod krinko poceni reklame. Amapk pri denarni donaciji je navsezadnje vseeno.

  • 15:18 29. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

  • 09:38 29. November 2021.

    Ja bogi so res,tako bogi, da imajo čas plesat,snemat videospote,nastopat na talentih, naj pazijo, da res ne bodo pregorele!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.