Radolfi bo postavljal rekord

Foto: Žurnal24 (Foto: Tomislav Marič)
Hrvaški latino pevec Davor Radolfi bo kot edini glasbeni izvajalec prisostvoval postavljanju Guinessovega rekorda v Tuzli.
Oglej si celoten članek

7. maja bo 30 tisoč ljudi odplesalo angleški valček, Davor pa bo s skupino Ritmo Loco po dogodku odigral celovečerni koncert. "Nastopa se že veselim, hkrati pa sem počaščen, da bom prisostvoval tako velikemu dogodku, ki se bo zapisal v knjigo rekordov," je povedal Radolfi.

Pesem je prepletena z metaforiko. Govori o vsakodnevnem vplivu na človeka, o luni, ki nehote vpliva na nas, ter o vetru, ki nas odvleče v določene življenjske situacije. Prav tako govori o ljubezni, saj brez tega v življenju ne gre. Na žalost so ljubezni večinoma nesrečne, le malo je resnično srečnih ljubezni.
Radolfi o pesmi Sin mjeseca vjetru brat

Zaradi številnih koncertov in obveznosti na področju celotne nekdanje Jugoslavije pa je prestavljen tudi izid dvojnega albuma hrvaškega pevca z naslovom Takav sam ja, ki bo izšel v mesecu maju, na njem pa bo kar 25 pesmi v počastitev 25. obletnice delovanja velikega pevca.

Medtem ko je še vedno zelo vroča pesem Sin mjeseca vjetru brat, ki se pospešeno vrti na radijskih postajah, pa je v klubih toliko bolj priljubljen remiks omenjene pesmi, za katerega je poskrbel produkcijski dvojec StraightLine, pod katerega se podpisujeta Peter Pleser alias DJ Pero, ki velja za pionirja didžejstva v Sloveniji, in njegov produkcijski partner Janez Skube.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.