Radolfi prejel prestižno nagrado

Foto: Promo
Foto: Promo
Popularni hrvaški pevec Davor Radolfi je nedavno nastopil na najstarejšem glasbenem festivalu na Hrvaškem in osvojil glavno nagrado.
Oglej si celoten članek

Davor Radolfi je na festivalu Melodije hrvatskog juga nastopil s skupino Klapa Maslina, s katerimi je zapel pesem Božja arija. Skladba je prejela najboljše ocene strokovne žirije in občinstva, za kar so prejeli glavno nagrado festivala. To je še ena v nizu številnih nagrad, ki jih je osvojil dalmatinski pevec, ki je lani praznoval že 25. obletnico svoje glasbene kariere.

Sicer pa Radolfi preživlja izjemno delovno poletje, saj veliko nastopa po Dalmaciji, poleg tega pa se posveča še snemanju novih pesmi. Konec oktobra ga bomo spet videli in slišali v Ljubljani, pred tem pa ga čaka še snemanje videospota za zmagovalno pesem Božja arija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.