Radovljica: Najeli dvigalo, da so čestitali babici za 96. rojstni dan

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Kako domiselno!
Oglej si celoten članek

Vnuki in pravnuki so Karolini Zadravec pripravili nepozabno presenečenje za 96. rojstni dan. Sorodniki Karoline, ki je varovanka doma za starejše občane v Radovljici, niso videli že pol leta, zato so za njen rojstni dan najeli dvigalo, da so ji lahko čestitali, kot so sinoči poročali v oddaji Svet na Kanalu A.

Foto: Voyo Radovljica

Seveda so tekle solze sreče ob ponovnem snidenju s sorodniki in izvirnem darilu, ki pogreje srce. Sorodniki so se z dvigalom dvignili do prababice in babice, ji zapeli vse najboljše in ji podarili šopek cvetja. Najlepše možno darilo. 19 tisoč starostnikov po državi namreč že več mesec živi v izolaciji v domovih za starejše občane in lahko o obisku najbližjih le sanja, kar številnim seveda predstavlja velike stiske. 

Foto: Voyo Radovljica

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.