Raj na Rock Otočcu za tretjino ceneje

Foto: Žurnal24 Privoščite si raj na Rock Otočcu ceneje. (Foto: Saša Despot)
Užitke na Rock Otočcu lahko doživite ceneje. Vstopnice za enega najbolj znanih slovenskih glasbenih festivalov Rock Otočec lahko namreč do nedelje kupite po tretjino nižji ceni.
Oglej si celoten članek

Vstopnice za znani slovenski glasbeni festival Rock Otočec, ki bo potekal med 1. in 3. julijem na Otočcu ob Krki, si lahko vključno do nedelje, 15. maja, kupite za tretjino ceneje, sporočajo organizatorji.

Na dolenjskem glasbenem festivalu bo sicer nastopilo približno 40 glasbenih zasedb iz Slovenije in tujine, med njimi tudi nemški rockerji Guano Apes, britanski rockerji The Subways ter srbska zasedba S.A.R.S.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.