Raje v zapor kot na družinski obisk

Foto: Žurnal24 Slika je simbolna. (Foto: Shutterstock)
Marsikdo se je že kdaj želel izogniti družinskim praznovanjem, ki znajo biti naporna. Vendar so le redki pripravljeni družinsko dnevno sobo zamenjati za zapor.
Oglej si celoten članek

A očitno je 35-letni Siciljanec presodil, da se mu bo za rešetkami godilo bolje kot doma v krogu družine, poročajo italijanski mediji. Zato se je 31. decembra odpravil na policijsko postajo ter zahteval, da ga aretirajo. A policija ga je kmalu izpustila, saj so ugotovili, da moški pravzaprav ni storil kaznivega dejanja.

To pa ga ni ustavilo. Odkorakal je iz policijske postaje do bližnje prodajalne, kjer je prodajalcu grozil in mu ukradel nekaj sladkarij ter zavitek žvečilnih gumijev. Nato je v prodajalni mirno počakal, da je prispela policija ter ga zaradi ropa aretirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.