Rajko Hrvatič brez poročnega prstana

Foto: Suzana Kos Rajko Hrvatič
Primorski poslovnež se je v petek na sodišču pojavil brez poročnega prstana. Ali to pomeni, da govorice o težavah v zakonu navsezadnje le držijo?
Oglej si celoten članek

Po številnih nedavnih govoricah o zakonski krizi med Rajkom Hrvatičem in njegovo Dašo, ki sta februarja letos postala starša svojega prvorojenca Krisa, smo primorskega bogataša pretekli petek na sodišču v Kopru zasledili brez poročnega prstana na njegovi levi roki. O tem smo želeli povprašati tudi Hrvatiča, ki pa nas je odslovil z odgovorom, da ne daje izjav. Gre morebiti torej za utemeljene govorice o težavah v raju zakoncev, ki sta dahnila večni da septembra lani, ali le za praktično potezo?

Poleg tega smo ob pregledu fotografij opazili, da je Hrvatič precej vitkejši kot sicer. Je na to vplival stres ali je tudi Hrvatič ob prihajajočem poletju posegel po kakšnih shujševalnih ukrepih?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • dd
    11:01 20. Junij 2012.

    Daša je že vedela kakšen je Hrvatič,(na stara leta se človek ne spremeni), vendar vonj denarja je pač prevladal.

  • 16:59 12. Junij 2012.

    Zanj je denar sveta vladar. Žena pa sama s sinom in tiho mora bit, ker ji da denar. Kako že: …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.