Rajko in Daša stopila v zakon

Foto: Saša Despot Rajko Hrvatič poroka Foto: Mediaspeed.net Rajko Hrvatič, Daša Podržaj
Danes sta si na gradu Mokrice izmenjala poročne zaobljube znani slovenski podjetnik Rajko Hrvatič in njegova Daša, nekdanja miss Hawaiian Tropic. Na poroki so bili prisotni le izbrani povabljenci, za kar sta dobro poskrbela tudi dva varnostnika nedaleč od gradu.
Oglej si celoten članek

Danes popoldne sta si na gradu Mokrice obljubila večno zvestobo nekdanja misica in manekenka Daša Podržaj ter primorski podjetnik Rajko Hrvatič. Nevesta, ki je v pričakovanju njunega prvega otroka, je nosila črno belo kreacijo, v te dve barvi pa naj bi bila odeta tudi celotna poroka, nam je zaupala lepotica.

Poročnega obreda pa so se lahko udeležili le izbrani povabljenci, saj sta novopečena zakonca poskrbela za poostren varnostni nadzor. Dva varnostnika sta namreč v družbi dveh brhkih hostes že kakšen kilometer od gradu skrbela, da na poroki ne bi bilo prisotnih nezaželenih gostov.

Na veseli dogodek je bilo povabljenih okoli 120 svatov, med katerimi so tudi nekatera znana slovenska imena, kot sta Jurij Bradač in Špelca Kleinlercher, nekdanja članica skupine Atomik Harmonik. Špelčin nekdanji partner, primorski poslovnež Sebastjan Vežnaver pa naj bi bil ženinova poročna priča, smo izvedeli iz zanesljivih virov.

Na poporočni zabavi se bo vesela družba zabavala ob zvokih skupine Mambo Kings ter srbskega pevca Željka Joksimoviča, po poroki pa bosta Rajko in Daša odletela na Mauricius, kjer se bosta udeležila poroke direktorja Hrvatičevega Casina Carnevale Bojana Umerja, smo še izvedeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:17 25. September 2011.

    Ajajajajjjjj....tale bo pa enako končala kot Oriana.<br />Kaj dela denar....Bog pomagi.....

  • 19:18 24. September 2011.

    ...hahaha...strah je lepa stvar...ampak zakaj strah???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.