Rak: Ta trik vam lahko reši življenje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hayley Browning je zbolela za rakom na prsih. Če bi se držala le znanih priporočil, ga morda ne bi odkrila pravočasno.
Oglej si celoten članek

Pri Hayley Browning so zdravniki letos diagnosticirali raka na prsih. 27-letnica je na srečo poslušala ginekologe in svoje dojke redno pregledovala, s svojimi sledilci na družbenih omrežjih pa je delila trik, ki ji je rešil življenje.

Mladenka si dojk ni pregledovala le stoje

"Vozelj sem lahko otipala le, ko sem ležala. Ko sem stala, ga nisem začutila. Veliko spletnih strani svetuje, da si dojke pregledujte pod tušem. Če bi se tega držala, raka morda ne bi mogli več zdraviti. Niti kirurg ga ni zatipal, ko sem stala,“ je zapisala Hayley, ki upa, da bo ta zapis prebralo čim več žensk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.