Rak udaril tudi pri Simpsonovih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Oče pevk Ashlee in Jessice Simpson zbolel.
Oglej si celoten članek

Joe Simpson, oče pevk Ashlee in Jessice Simpon, ima raka na prostati. Joe je imel pred dvema mesecema že operacijo in trenutno še vedno okreva, čeprav se že želi vrniti na delo in nadaljevati svoje vsakdanje življenje.

Foto: Profimedia Ashlee Simpson, Jessica Simpson "Operacija je uspela," je povedal njegov prijatelj, ki je dodal, da sta bili znani hčerki ves čas prisotni, odkar so izvedeli za bolezen, čeprav so imeli pred leti kar nekaj družinskih sporov: "Zdaj se počuti odlično in je vesel, da je prejel toliko podpore od svjih najbližnjih."

Joe je bil tudi menedžer obeh hčerk, kar je skrhalo njihove odnose. "Tako Jessica kot tudi Ashley je novica zelo pretresla, obe sta jokali več dni skupaj. No, zdaj so vsi pomirjeni. To je bil velik blagoslov," je povedal vir blizu družini Simpson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.