Raperja prijeli na Norveškem s travo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Snoop Dogga so včeraj aretirali na norveškem letališču, potem ko so pri njem našli marihuano.
Oglej si celoten članek

Ameriškega glasbenika Snoop Dogga so v četrtek zjutraj pridržali na letališču na Norveškem, potem ko so cariniki pri njem našli osem gramov marihuane ter večjo vsoto denarja, ki je presegala dovoljeno količino po norveških zakonih. Do 15 gramov trave sicer velja za osebne potrebe, zato so raperju, ki se je na Norveškem mudil zaradi nastopa na glasbenem festivalu Hove, naložili le denarno kazen v vrednosti 8.600 dolarjev oziroma okoli 6.770 evrov in ga po plačilu kazni izpustili.

To sicer ni prvič, da se je raper znašel v tovrstnih težavah. Nazadnje je zaradi posedovanja marihuane pristal v priporu letos januarja v Teksasu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.