Raperjeva afera z Nano Zeneli

Foto: Arhiv Pink.si nana zeneli in trile
Vroča afera med Nano Zeneli, ki je svoje ime na socialnem omrežju Facebook že spremenila v Natašo Hegler, in osemnajstletnim raperjem Trilejem.
Oglej si celoten članek

Par se je spoznal v resničnostnem šovu Dvor, kjer naj bi se Nana zagrela za mladeničeve čare. Trile je priložnost hitro izkoristil in užival v Nanini oralni pozornosti, piše Nova. Pravi, da naj bi vsak dan spolno občevala še mesec po odhodu iz Dvora, Trile pa je afero nato hitro zaključil, saj se ni strinjal z Naninim domnevnim jemanjem kokaina, še piše zgoraj omenjena revija.

Za nas pa je o tej temi povedal: "O tem sem spregovoril zato, ker se je že na veliko šušljalo in je bolje, da sem sam razkril resnico, kot da bi prišla v javnost kako drugače. Tega nisem naredil zaradi prepoznavnosti, saj svoje občinstvo že imam. Izkoristil sem priložnost, tako kot bi jo marsikateri mlad fant. Z Nano sva sporazumno in brez zamer končala pred enim mesecem, zdaj imam pravo punco in sem srečen v ljubezni. Z Nano nisem imel resnih namenov, bila je zgolj zabava. Želim ji vse najlepše in da bo kmalu rešila vse svoje probleme. Meni njen način življenja ni blizu in sem odločno proti drogam."

Zgodbo smo želeli preveriti tudi pri Nani, vendar na telefonu ni dosegljiva. Trile pravi, da je bila vse zgolj zabava in da njegova izpoved ni nikakršno maščevanje. Trdi, da ima tudi skupne fotografije, ki dokazujejo resničnost njegovih izjav. Pravi, da Nana nikoli ni bila njegova menedžerka, kot se je pisalo, bo pa to morda postala Suzana Jakšič, ki nam je to tudi potrdila.

Za težave kriva sama

Za konec nam je Trile še povedal, da Nani želi vse dobro, vendar je prepričan, da je za večino svojih težav kriva sama: "Verjamem, da se je Gena zelo trudil za ohranitev njune družine, vendar je bila Nana tista, ki je odšla. Kot poznam Nano, lahko rečem, da zgodbe o domnevni zlorabi zagotovo niso tako enostranske, kot jih prikazuje sama."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.