Rasisti napadli Jamieja Foxxa v Dubrovniku

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hollywoodski igralec Jamie Foxx je na svojem Instagramu objavil, da so ga v restavraciji v Dubrovniku napadli obiskovalci, ki so bili do njega zelo nespoštljivi.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram Jamie Foxx Ekipa novega filma Robin Hood: Origins je že prispela v Dubrovnik, kjer se bo snemanje kmalu začelo. Od igralcev je za ekrat največ pozornosti privabil Jamie Foxx, ki bo v filmu igralk Little Johna.

Igralec se je po snemanju želel sprostiti v lokalni restavraciji, a sta ga tam napadla dva obiskovalca, ki sta se nanj spravila z rasističnimi komentarji. Celotno zadevo je Jamie objavil kar na svoj Instagram. Nepridiprava so zaposleni v restavraciji hitro odstranili in se opravičili ameriškemu igralcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:29 20. Februar 2017.

    Zemlja u kojoj je morje bistrije od naroda...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.