Rašo Nesterović spet ziba

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Slavni košarkar je še četrtič postal očka.
Oglej si celoten članek

Nekdanji košarkar, ki je igral tudi v prestižni ameriški ligi NBA, zdaj pa je podpredsednik Košarkarske zveze Slovenije, Rašo Nesterović, je po naših informacijah spet postal očka. Iz zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da sta z ženo Majo povila že četrtega otroka. Družini iskrene čestitke tudi v našem imenu!

V nekem intervjuju je nekdanji košarkar priznal, da je zvečer, ko gredo otroci spat, bolj utrujen kot po katerem koli treningu, ki ga je imel v svoji karieri. Se pa v vlogi očeta odlično počuti in ob tem neizmerno uživa, je še razkril.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:23 11. Maj 2013.

    Še en mali "bre"!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.