Raspopoviću spodletelo tudi z Nušo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Poslovnež Sebastjan Raspopović in manekenka Nuša Šenk sta se razšla.
Oglej si celoten članek

Po le nekaj mesecih zveze sta se pred kratkim razšla poslovnež Sebastjan Raspopović in manekenka Nuša Šenk. "Res je, sem samska. Ljubezni še nisem našla, to se zgodi ali pa ne. Glede na to, da sva skupaj tudi živela, se je to dovolj hitro tudi pokazalo. Sva pa še naprej v lepih odnosih in sva ostala prijatelja," je lepotica povedala za revijo Story.

Sebastjanu, ki je bil poročen z lastnico modne agencije in nekdanjo manekenko Majo Bulc Raspopović, s katero ima tudi dva otroka, lepotice očitno niso usojene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:31 6. Marec 2014.

    Kdo sta ta dva kekca? Še nikoli slišal!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.