Ray J o seksu s Houstonovo kar v pesmi

Foto: Žurnal24 Whitney Houston so ujeli s pevcem Rayem J-jem, ki je od nje mlajši kar 20 let.
R'n'B pevec Ray J, mnogo mlajši ljubimec Whitney Houston, je o njunem spolnem življenju napisal pesem, v kateri ne prizanaša niti njenemu nekdanjemu možu Bobbyju Brownu.
Oglej si celoten članek
Ray J je v pesmi, v kateri je želel obračunati z nekdanjim možem Whitney Houston, zapisal: "Je to tvoja žena, je to tvoja mala, OK, jaz sem zdaj njen fant. Mislim, da je problem v tem, da jo nisi 'ruknu' dobro." Whitneyjin nekdanji mož Bobby Brown, ki ima z njo 15-letno hčer, se ni odzval na izzivanje in dejal, da mu je vseeno, s katerim fantom se dobiva njegova nekdanja žena.

V svoji knjigi je Bobby zapisal: "Zavedam se dejstva, da se Whitney videva z Rayem J-jem, zelo mladim R'n'B pevcem, vendar pa me njuna zveza ne moti. Whitney je dovolj zrela, da bo na koncu znala presoditi, s kom se v resnici želi videvati."

V svoji knjigi je razkril tudi, da mu je Whitney ponudila kokain, in spregovoril o njeni domnevni biseksualnosti.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.