Razburjenje po včerajšnji oddaji Zvezde plešejo

Foto: Gregor Ravnik
Foto: Gregor Ravnik
Gledalci so jezni.
Oglej si celoten članek

Poptevejevi plesni pari so se včeraj v šovu Zvezde plešejo predstavili v standardnih in latinskoameriških plesih, po glasovanju gledalcev pa je en par izpadel.

Zvezde plešejo Ne boste verjeli, za koliko kilogramov je že shujšala tekmovalka

Ogrožena para sta bila Uroš Bitenc s plesalko Valeriyo in Natalija Bratkovič s plesalcem Arnejem. Štajerska naveza, ki si je nadela plesno ime toti par, se je od oddaje poslovila. "To je bilo za naju presenečenje, a nekdo mora biti prvi. Očitno občinstva nisva prepričala, a lahko rečem, da sem neizmerno uživala," so bile prve Natalijine besede po odhodu. Tudi za plesalca je imela lepe besede: "To, kar je uspelo Arneju, da me je naučil dva plesa, hvala ti," se mu je zahvalila in mu podarila poljub. "Kar je Natalija pokazala v dveh oddajah, je ogromno. Šla je preko sebe. Nekdo mora biti prvi in žal sva bila to midva," je strnil občutke še Arnej. "Kar nekaj zelo dobrih plesnih parov je letos in mislim, da smo v obeh oddajah uspeli vsi presenetiti. Gledalci so dobili kar nekaj ’vav’ trenutkov, ki jih verjetno niso pričakovali, a mislim, da bo morala miniti še kakšna oddaja, da bom imela pravega favorita, saj jih je zdaj več," je povedala Natalija, Arnej pa se je z njo strinjal. Radijska in televizijska voditeljica pravi, da bo nadaljevala s plesanjem: "Seveda, še bom plesala. Z Arnejem pripravljava eno presenečenje. Drugače pa sem upala, ko sem vstopila v šov, da bom dobila zagon za ples ob drogu in dobila sem ga." 

Magazin Zvezde plešejo: Se strinjamo z Bizovičarjem, da je bil ta nastop sumljiv

Njun izpad pa ni presenetil le njiju, ampak tudi uporabnike Facebooka, ki so prepričani, da si je odhod najbolj zaslužil pevec Dejan Krajnc. "Rad bi videl rezultate telefonskega glasovanja, ker dvomim da sta dobila najmanj glasov", "nepravično", "žalostno", "kuhna", "že vnaprej vse zrežirano", se je glasilo nekaj komentarjev razočaranih gledalcev.

Je res izpadel napačni par?
 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:46 28. Marec 2018.

    Grosova bo zmagala......prec reklame ji delajo.....pa se € rabi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.