Razburjenje zaradi kratkih hlač

Foto: Žurnal24 Michelle se ne ozira na mnenja drugih.
Prva dama ZDA Michelle Obama je s svojim izborom oblačil spet razburila javnost.
Oglej si celoten članek

Ali je prva dama najvplivnejše države na svetu lahko zelo neformalno oblečena? O tem vprašanju trenutno razpravlja ameriška javnost. Michelle Obama si je namreč, po njihovem mnenju, spet privoščila modni kiks. Tokrat je na izletu nosila kratke hlače, kar se je mnogim zdelo neprimerno.

"Prvih dam nismo vajeni videti v neformalnih oblačilih. Še vedno razpravljamo o tem, kakšna naj bi bila prva dama," je izjavila novinarka časnika Washington Post.

Michelle Obama je prvi val ogorčenja sprožila takoj po moževi inavguraciji, ko je nosila obleko brez rokavov in razkazovala svoje mišičaste roke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.