Razhaja se še en hollywoodski par

Foto: Profimedia
Kaj se dogaja s hollywoodskimi igralci?
Oglej si celoten članek

Rachel Bilson in Hayden Christensen se po desetih letih ločujeta, poročajo ameriški mediji. Par, ki ima dveletno hčerko Briar Rose, se nikoli ni poročil.

"Za stalno se je vrnila v Los Angeles. On pa je v Torontu,“ je za UsWeekly povedal neimenovani vir blizu igralcema in dodal: "Prepirala sta se že več mesecev.“ Dodal je tudi, da sta uradno zaključila zvezo in se preselila vsak v svojo hišo.

Igralca sta se spoznala leta 2007 na snemanju filma Skakač, zaročila pa sta se decembra 2008. avgusta 2010 sta preklicala zaroko in se za nekaj mesecev razšla, potem pa se ponovno pobotala.

Rachel je oktobra 2014 rodila hčerko. Takrat je pojasnila, da sta idejo za ime dobila pri Disneyju: "Ime Trnjulčice je Briar Rose, zato sva se odločila, da bo tako ime tudi najini hčerki tako ime.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.