Raziskala bo govorice, da zapušča moža

Foto: Saša Despot/Žurnal24
Foto: Saša Despot/Žurnal24
Nataša Pirc Musar je odločena, da bo govoricam, da zapušča moža, prišla do dna. Besna je sicer zanikala, da bi v njenem zakonu kaj škripalo.
Oglej si celoten članek

Če se ne govori o njenem delu, pa se zlobni jeziki pojavijo v njenem zasebnem življenju. Nataša Pirc Musar se je namreč soočila z novico, da zapušča svojega moža Aleša, s katerim sta poročena že več kot 15 let, poroča Svet24.

Iz Radomelj, kjer z Alešem živita v družinski hiši, naj bi se v začetku leta preselila k prijateljici v Ljubljano, ta nenaden korak pa naj bi bil rezultat razočaranj na poslovnem področju. Nataša, ki se januarja letos odprla svojo odvetniško pisarno se je hitro odzvala na novico, odločena, da bo raziskala, od kod ta prihaja, saj svojega moža ne namerava zapustiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 08:32 26. April 2019.

    Ha,ha,ha,ha nobena ženska še ni zapustila polnega sefa. Nekaj že mora biti na tem, ko pa se tako razburja. Koga …

  • 07:31 26. Februar 2015.

    Meni je vseeno. Njun problem.

  • 22:13 25. Februar 2015.

    Rajši bi imel fanta, kot Musarco. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.