Razkril bolečino ob sinovi smrti

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sylvester Stallone je prvič javno spregovoril o prebolevanju sinove smrti.
Oglej si celoten članek

Sylvester Stallone je v prvem intervjuju po smrti sina povedal, da mu je težko, a upa, da bo čas zacelil rane. Sagea Stallona so na njegovem domu v Los Angelesu mrtvega našli 13. julija, vzrok smrti še ni znan, namiguje pa se, da naj bi se 36-letni filmski ustvarjalec, ki je debitiral ob očetu v filmu Rocky 5, predoziral z mamili.

"Zelo težko je, grozna situacija. Upajmo, da bo čas zacelil rane in da bom lahko šel čez to. Takšno je resnično življenje. Zdi se mi, da je pomembno, da se postavim na noge in živim naprej. Če ne, lahko živim z duhom," je povedal 66-letni Sylvester, ki trenutno promovira svoj novi film Plačanci 2, v katerem igra ob boku z Arnoldom Schwarzeneggerjem, Jasonom Stathamom, Jeanom-Claudom Van Dammom in Dolphom Lundgrenom.

 



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.