Razkril dobro varovano skrivnost pokojne Whitney Houston

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
To skrivnost je Whitney Houston skrivala pred svetom.
Oglej si celoten članek

Bobby Brown je za ameriški medij povedal, da je bila njegova nekdanja žena Whitney Houston, ki je leta 2012 pod vplivom drog utonila v kopalni kadi, biseksualka. V zvezi je bila s svojo asistentko Robyn Crawford.

Pevka je vse govorice o svojem ljubezenskem življenju demantirala, Brownu pa naj bi povedala resnico. "Vem. Poročena sva bila 14 let. Razpravljala sva o zelo osebnih stvareh,“ je povedal glasbenik, ki je moral lani pokopati svojo hčer Bobbi Kristino.

Whitney je svoja spolna nagnjena skrivala, ker ni želela, da zanje izve njena mama Cissy, ki pri takšnih temah ne bi pokazala razumevanja. Brown je prepričan, da bi bila Whitney še živa, če bi njena družina Robyn sprejela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.