Razkril dolgo varovano skrivnost

Foto: Žurnal24
Igralec Shia LaBeouf se je zagovoril in razkril naslov četrtega filma o pustolovcu Indiani Jonesu.
Oglej si celoten članek

Harrison Ford ©

 
Dolgo se je ugibalo, kako bo naslov četrtemu filmu o slavnem pustolovcu Indiani Jonesu. Zdaj je skrivnost prišla na dan. Film, ki bo na velika platna prišel maja naslednje leto, so poimenovali Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Naslov je v nedeljo na podelitvi nagrad MTV razkril eden od zvezdnikov filma Shia LeBeouf . Tako kot prejšnje dele bo tudi ta del režiral slavni Steven Spielberg , naslovnega junaka pa bo spet upodobil Harrison Ford . Poleg njega in LaBeoufa bodo v filmu zaigrali še Cate Blanchett, Karen Allen, Ray Winstone in John Hurt .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.