Razkril, kaj je narobe z Janet Jackson

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Janet Jackson je pred kratkim odpovedala svojo turnejo in oboževalce prosila, naj molijo zanjo. Vir je sedaj razkril, kaj je s pevko narobe.
Oglej si celoten članek

"Zdravniki so na njenih glasilkah odkrili izrastek, ki bi lahko bil nevaren. Te zdravstvene težave so se takoj lotili,“ je razkril vir.

Da je z njo nekaj narobe, je pevka sporočila konec decembra, ko je na Twitterju zapisala, da 9. januarja ne more na turnejo. "Vsak nastop bo dobil nov datum, zato obdržite svoje vstopnice. Prosim, molite zame, za mojo družino in naše podjetje. Več izjav ne bom dajala. Zelo vas imam rada in hvaležna sem za vaše razumevanje in ljubezen,“ je sporočila pevka.

Ali gre za tumor, še ni znano, bo pa morala Janet po operaciji, ki jo je že prestala, še lep čas počivati. "Bog ne daj, da gre za rak. To bi končalo njeno kariero,“ je Radaronline povedal dr. Stuart Fischer in dodal, da bi morala Janet v primeru agresivnega tumorja prestati še večmesečno obsevanje.

Janet sicer ostaja optimistična. "Janet ve, da bo s pomočjo molitev in svoje močne volje spomladi ali v začetku poletja že na turneji.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.