Razkril, zakaj Celine Dion ni bilo na bratovem pogrebu

Foto: Profimedia celine dion, brat Foto: Profimedia celine dion, brat Foto: Profimedia celine dion, brat Foto: Profimedia celine dion, brat
Celine Dion se ni udeležila pogreba svojega brata Daniela, ki je umrl dva dni po njenem soprogu.
Oglej si celoten članek

Januar 2016 si bo Celine Dion zapomnila po dveh tragedijah. Najprej ji je rak vzel moža, dva dni pozneje pa še starejšega brata Daniela, s katerim naj bi si bila zelo blizu.

Mnoge je zato presenetilo, da pevke ni bilo na njegovem pogrebu v Québecu. Zvezdnica se je dan po možem pogrebu v krogu družine od Daniela sicer poslovila na posebni slovesnosti, kljub temu so mnogi debelo pogledali, ker je na pogrebu, ki je bil v ponedeljek, niso opazili.

Vir blizu pevki je povedal, da sta jo izgubi močno prizadeli in da se pogreba ni udeležila, ker je želela otrokom prihraniti še dodatne dneve žalovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.