Razkrila skrivnost večjih ustnic

Foto: Žurnal24 Kim je zanikala, da si je dala vbrizgati botoks. (Foto: Flynet/JLP)
Kim Kardashian, ki je pred nekaj dnevi pozornost paparacev vzbudila s svojimi nenavadno polnimi in ogromnimi ustnicami, zanika, da si je privoščila injekcijo botoksa.
Oglej si celoten članek

"Verjemite, botoks sem že preizkusila v svojem šovu in pred očmi javnosti. Jezi me, da so vedno vse lepotne operacije povezane z menoj," je dejala besna Kim, ki je nazadnje le priznala, da so njene ustnice videti večje, toda ne zaradi lepotnega posega.

"Zabuhla sem zaradi gripe. Ne vem, zakaj bi si povečala le spodnjo ustnico, kot pišete mediji," je za US Magazine dejala Kim. "Le eno ustnico bi mi lahko povečal samo najslabši plastični kirurg na svetu," je dodala.

Starleta ne razmišlja o tem, da bi v prihodnosti spreminjala videz svojih ustnic. "Tega ne bi nikoli storila. Mislim, da so moje ustnice ravno prave velikosti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.