Razkrila zasebna sporočila komentatorjev šova Poroka na drugi pogled

Med temi tremi je res močna kemija.
Oglej si celoten članek

Voditeljica oddaje Poroka na drugi pogled Špela Grošelj je z gledalci delila bonbonček - zasebna sporočila o šovu Poroka na prvi pogled, ki si jih izmenjuje z Miho Hercogom in Tanjo Kocman, svojima sovoditeljema.  Trojica je zabavna že pred kamerami, a izjave, ki jih je delila Špela, so še bolj duhovite. 

Da ima na mizi telefon, se je Grošelj spomnila med komentiranjem Maše in Matevža, mladega para, ki ne najdeta skupnega jezika. Komentarji pa so se nanašali tudi na Jasmino in Aleša

Tole so povedali:

"Gledam oddajo in umiram od neprijetnosti."

"Tale bi še iz koale agresijo ven potegnila."

"Tole je čista ogorčenost, pa načeloma jaz to nisem."

"On je toliko živ kot mrtev četnik."

"Dajmo Alešu najti eno super žensko."

"Alešu milijon točk za nenasilje."

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.