Razkrili skrivnost Marilyn Monroe

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Chanel trdi, da je imela njihova najprepoznavnejša predstavnica parfuma Chanel No. 5, Marilyn Monroe, afero z drugim parfumom.
Oglej si celoten članek

"Kaj nosim v postelji? Chanel No. 5, seveda!" so prav gotovo najslavnejše besede ikone Marilyn Monroe, a po novih informacijah sodeč je seksi blondinka lagala. Nova raziskava je namreč pokazala, da je Marilyn oboževala drug parfum.

Ob 50. obletnici njene smrti se je britanska parfumska hiša Floris poglobila v arhive in ugotovila, da je Marilyn leta 1959 pri njih kupila šest stekleničk parfuma Floris Rose Geranium. Naročilo pa je bilo skrivno, saj je nakup opravila pod imenom Dorothy Blass, ki je bila Marilynina osebna tajnica. Parfume so ji iz londonske trgovine poslali v kalifornijski hotel Beverly Hills, kjer je bila nastanjena med snemanjem njenega najslavnejšega filma Nekateri so za vroče.

Sodeč po naročilu je Marilyn oboževala vonj vrtnice, geranije, citronele in cedrovine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.